SUV 2008

external

Descoperă PEUGEOT 2008, un SUV versatil, cu un design superb și care-ți poate oferi o experiență de condus extinsă, grație PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologiilor de ultimă oră și gamei complete de soluții de propulsie tradiționale sau electrice.

UN SUV ENTUZIASMANT

Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, SUV PEUGEOT 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi. Profilul său fațetat dezvăluie linii elegante și laturi sculptate aproape de șasiu, oferindu-i un stil incisiv și plin de viață. Partea frontală expresivă, semnătura luminoasă distinctivă, jantele sale pe 18″ decorate cu inserții aerodinamicei, capota orizontală ce se continuă cu dungile negre lucioase de pe montanții parbrizului și acoperișul Black Diamondi îmbunătățesc aspectul eficient și sportiv.

external
external
external

LA VOLAN

Îmbogățește-ți experiența de condus cu noul PEUGEOT i-Cockpit® 3Di și ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD de 10″i și tabloul digital 3D complet configurabili.
De asemenea, SUV PEUGEOT 2008 oferă pornire și încuiere/descuiere facilă fără cheie, activate prin simpla apropiere sau îndepărtare de vehicul, cu cheia în buzunari. Îți poți personaliza călătoriile selectând un mod de rularei.
Ia loc la bordul SUV PEUGEOT e-2008 și PEUGEOT i-Cockpit® 3D este pregătit să te asiste pentru a te bucura toate beneficiile rulării 100% electrice – frânarea regenerativăi și informații detaliate în timp real despre funcționarea trenului de rulare.

external

TEHNOLOGIE

SUV PEUGEOT 2008 oferă o gamă completă de tehnologiii și funcții de asistență a șoferului de ultimă generației pentru a îmbunătăți siguranța, pentru a te sprijini în efectuarea manevrelor și pentru a te ajuta să anticipezi mai bine situațiile din preajma vehiculului.

MOTORIZĂRI

Bucură-te de libertatea de a alege motorul care ți se potrivește:

  • Cu modelul electric, bucură-te să călătorești oriunde dorești, inclusiv în zonele cu trafic restricționat.
  • Cu modele pe benzină sau diesel, poți alege dintr-o gamă de motoare Euro 6 performante și eficiente, toate echipate cu funcția Stop & Start.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 4,4 -5,9 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 116 -133 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.