Noul E-Rifter

external

Noul vehicul de familie PEUGEOT e-Rifter, cu stilul său muscular, robust și atmosfera interioară spațioasă, de înaltă tehnologie îți permite să descoperi numeroasele avantaje ale e-mobilității datorită noului său motor 100% electric.

NOUL PEUGEOT E-RIFTER

Noul PEUGEOT e-RIFTER 100% electric, la fel de ușor de manevrat în oraș pe cât de eficient la drum, beneficiază în toate versiunile sale de codurile „all-terrain”. În oraș, se deplasează liber în zone cu trafic restricționat.

Noul PEUGEOT e-RIFTER poate fi recunoscut prin caroseria echilibrată și elegantă, semnată în partea din spate cu monograma distinctivă „e-Rifter”. Trapa de încărcare, situată pe aripa stânga spate, găzduiește prizele pentru reîncărcare.

Noul PEUGEOT e-RIFTER a păstrat designul robust, compact și elegant al modelului RIFTER. O capotă înaltă și scurtă completează grila verticală, iar proporțiile armonioase ale liniei generale de design sunt subliniate de un ampatament adecvat lungimii noului model. Barele de acoperiș, garda la sol crescută și roțile de 17″*, precum și protecțiile laterale față și spate, se combină pentru a crea o declarație estetică care nu trece cu vederea spiritul practic și siguranța.

*Dotare standard pe nivelul de echipare GT

external
external
external

INTERIOR

PEUGEOT i-COCKPIT® ÎN DEPLINĂ E-VOLUTIE

PEUGEOT i-Cockpit®, te ispitește să conduci

PEUGEOT i-Cockpit evoluează din punct de vedere tehnologic, cu două instrumentare de bord noi, pentru a vizualiza toate informațiile necesare gestionării adecvate a unui vehicul 100% electric. Instrumentarul de bord analog, dotare oferită în standard, este potrivit pentru gestionarea unui vehicul electric și include:

  • Un indicator de putere pentru afișarea nivelului de consum*
  • Un indicator de consum pentru funcțiile de confort termic**
  • Un indicator ce indică starea de încărcare a bateriei
  • Un ecran color pentru afișarea fluxurilor de energie, monitorizarea încărcării (curentă sau programată), informații despre computerul de bord și autonomie.

 

*ECO, pentru optimizarea energiei  sau POWER, pentru putere maximă sau recuperarea de energie CHARGE

**încălzire, aer condiționat

external

TEHNOLOGIE 100% ELECTRICĂ

PREGĂTIT PENTRU ACTIUNE 100% ELECTRICĂ

Baterie de înaltă performanță

Monovolumul electric PEUGEOT e-Rifter încorporează o baterie de înaltă tensiunei, cu o capacitate de 50 kWh, oferind o autonomie de până la 280 km WLTP*, păstrând spațiul de la bord și volumul portbagajului.

Bateria este garantată timp de opt ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.

*Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures

MOTORIZĂRI

Motor electric

Motorul de 100 kW (136 CP)  oferă o accelerație instantanee datorită cuplului motor de 260 Nm (disponibil imediat) în modul de rulare Power, dar și o plăcere de condus lină, dinamică și lipsită de zgomote*.

*Cu toate acestea, ai grijă să păstrezi controlul asupra vehiculului tău și să fi atent la mediul exterior care nu este obișnuit cu vehiculele electrice.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1): Consum combustibil x,x (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 0 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.