Expert

external

PEUGEOT Expert oferă numeroase avantaje pentru a-ți sprijini afacerea și pentru a-și îndeplini toate solicitările. Nu în ultimul rând, acest vehicul utilitar îți oferă libertatea de a alege între o motorizare diesel sau una electrică.

UN STIL DISTINCTIV CU EFICIENȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Prin designul său puternic, PEUGEOT Expert emană robustețe și eleganță.

Proporțiile echilibrează armonios partea frontală, poziția șoferului și spațiul de încărcare. Liniile elegante subliniază fluiditatea și modernitatea profilului lateral, în timp ce grila verticală poziționată foarte sus consolidează puterea de atracție a acestei utilitare care poate fi recunoscută instantaneu.

Nu în cele din urmă, pachetul Look și semnătura sa luminoasă LED aduc o notă suplimentară de eleganță afacerii tale.

external
external
external

CONFORT INTERIOR

La interior, autoutilitara PEUGEOT Expert oferă confort la volan. Treapta  oferă un acces ușor la poziția ridicată a scaunului care domină drumul. Poziția de condus funcțională și ergonomică oferă aceleași senzații ca într-un automobil și numeroase compartimente de depozitare.

La bordul PEUGEOT Expert, masa rotativă Moduwork iese din cotiera centrală, transformând cabina într-un adevărat birou mobil, atât ergonomic cât și practic.

Suportul pentru smartphone cu cablu de încărcare încorporat și suportul pentru tabletă plasat pe planșa de bord îți permit să ai instrumentele digitale chiar în fața ta, la îndemână.

external

TEHNOLOGII

CITIREA LIMITELOR DE VITEZĂ ȘI RECOMANDĂRI

Camera multifuncțională recunoaște semnele limită de viteză și te informează în consecință pe instrumentarul de bord și/sau de Head-Up Display. Viteza citită este sugerată ca valoare setată pentru limitatorul de viteză sau pentru cruise control, dacă acestea sunt activate.

VISIOPARK 1

Camera pentru marșarier se activează automat imediat ce cutia de viteze este setată pentru mersul cu spatele. Aceasta oferă o panoramă de 180° asupra zonei din spatele utilitarei. Imaginea include linii de ghidare care se rotesc odată cu volanul. Dacă există obstacole în partea din spate a vehiculului, sistemul mărește imaginea, completând cu alte cadre vizuale atunci când șoferul solicită acest lucru.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety Brake este un sistem automat de frânare de urgență dacă este detectată o coliziune iminentă. Camera și radarul vor detecta obstacole aflate în staționare sau în mișcare. Dacă șoferul nu reușește să frâneze sau dacă frânarea este insuficientă, sistemul aplică frâna în numele șoferului. Contribuie astfel la evitarea impactului dacă rulezi cu mai puțin de 30 km/h sau pentru a reduce consecințele suplimentare, prin reducerea vitezei de impact.

ACTIVAREA AUTOMATĂ A FARURILOR

Sistemul este activ noaptea. Acesta comută automat farurile de la faza de întâlnire la faza de drum și invers, în funcție de celelalte vehicule detectate de camera de la bord.

MOTORIZĂRI

La bordul autoutilitarei PEUGEOT Expert poți descoperi plăcerea de a conduce datorită motoarelor BlueHDi. Nu în cele din urmă, profiți de cel mai mic consum de combustibil și de emisii din segment, precum și de un cost de utilizare competitiv, cu un interval de întreținere de 40.000 de km sau 2 ani.

Nu în ultimul rând, acest vehicul utilitar îți oferă libertatea de a alege între o motorizare diesel sau una electrică – în versiunea e-Expert.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (doar pentru versiunile de motorizare Diesel).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 6,3 – 7,3 (combinat) WLTP (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 164 – 190 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.